• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Киеве скоро появится Аллея олимпийских чемпионов
    Опубликовано: 2013-02-23 08:38:02

    У столиці з’явиться Алея олімпійських чемпіонів та пам’ятник багаторазовому олімпійському чемпіону, Почесному громадянину м.Києва Борису Шахліну.

    У травні 2013 року в столиці святкуватимуть 100-річчя проведення у Києві І Всеросійської Олімпіади, яка дала старт розвитку сучасному олімпійському рухові. Як саме святкуватиме столиця обговорили сьогодні під час засідання оргкомітету з підготовки до відзначення 100-річчя Олімпізму в Україні на чолі із заступником голови КМДА Віктором Коржем.

    Так, з нагоди ювілею Олімпізму у Києві органузують низку тематичних заходів.

    Так, 24 травня відбудеться Міжнародна конференція з історії олімпізму і ролі України у ній.

    25 травня – церемонія відкриття експозиції, присвяченої 100 річчю створення Київського олімпійського комітету та проведення у Києві І Всеросійської Олімпіади у супроводі урочистого історично-театралізованого дійства.

    Крім того, у столиці з’явиться Алея олімпійських чемпіонів та пам’ятник багаторазовому олімпійському чемпіону, Почесному громадянину м.Києва Борису Шахліну.

    Також, у рамках святкових заходів з нагоди відзначення 100-річчя Олімпізму в Україні, планують завершити і реконструкцію легкоатлетичного манежу школи вищої спортивної майстерності на проспекті Павла Тичини, 18. Урочисте відкриття заплановано на 25 травня 2013 року.

    «Одним з основних пріоритетів міської влади є розвиток фізичної культури і спорту у столиці. Тож у Києві має постійно примножуватись спортивна інфраструктура. Відзначення 100-річчя Олімпізму в Україні неодмінно матиме позитивний вплив на підростаюче покоління. Крім того, за датами проведення спортивний ювілей співпадає з Днем Києва, який цього річ, я переконаний, приємно здивує мешканців та гостей столиці», – зазначив Віктор Корж.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.