• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Держфінінспекція України посилює боротьбу з корупцією у власних рядах
    Опубликовано: 2012-04-12 17:18:14

    Керівництво Державної фінансової інспекції України просить правоохоронців максимально жорстко реагувати на можливі прояви корупції в діях її працівників.

     

    Голова Держфінінспекції України Петро Андрєєв звернувся з офіційним проханням до Генерального прокурора України Віктора Пшонки, Голови Служби безпеки України Ігоря Калініна та Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка щодо максимально жорсткого та принципового реагування на будь-які можливі прояви корупції в діях працівників органів Держфінінспекції України. Про це йдеться у відповідних листах, направлених зазначеним посадовцям.

     

    Керівництво Держфінінспекції висловило цілковиту готовність усіляко сприяти притягненню до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності осіб, причетних до корупційних дій.

     

    Одним із основних напрямів роботи Держфінінспекції України є послідовна реалізація визначеної Президентом України антикорупційної стратегії та вжиття заходів щодо протидії корупції не лише у діяльності підконтрольних установ, а насамперед безпосередньо у власній діяльності, тобто серед працівників Держфінінспекції.

     

    Як наголосив Петро Андрєєв, під час боротьби з проявами корупції Держфінінспекція України не має наміру вдаватися до політики безпідставного захисту «честі мундиру». Справедливе покарання винних у корупційних діях, незалежно від посад, є принциповою позицією керівництва Держфінінспекції та найкращим засобом захисту професійної честі та гідності її працівників.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.