Держфінінспекція України посилює боротьбу з корупцією у власних рядах

12 апр, 17:18

Керівництво Державної фінансової інспекції України просить правоохоронців максимально жорстко реагувати на можливі прояви корупції в діях її працівників.

 

Голова Держфінінспекції України Петро Андрєєв звернувся з офіційним проханням до Генерального прокурора України Віктора Пшонки, Голови Служби безпеки України Ігоря Калініна та Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка щодо максимально жорсткого та принципового реагування на будь-які можливі прояви корупції в діях працівників органів Держфінінспекції України. Про це йдеться у відповідних листах, направлених зазначеним посадовцям.

 

Керівництво Держфінінспекції висловило цілковиту готовність усіляко сприяти притягненню до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності осіб, причетних до корупційних дій.

 

Одним із основних напрямів роботи Держфінінспекції України є послідовна реалізація визначеної Президентом України антикорупційної стратегії та вжиття заходів щодо протидії корупції не лише у діяльності підконтрольних установ, а насамперед безпосередньо у власній діяльності, тобто серед працівників Держфінінспекції.

 

Як наголосив Петро Андрєєв, під час боротьби з проявами корупції Держфінінспекція України не має наміру вдаватися до політики безпідставного захисту «честі мундиру». Справедливе покарання винних у корупційних діях, незалежно від посад, є принциповою позицією керівництва Держфінінспекції та найкращим засобом захисту професійної честі та гідності її працівників.


Адрес новости: http://elcomart.com/show/251650.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua