• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Перші подробиці резонансного вбивства засновника авторинку Івано-Франківська
    Опубликовано: 2006-01-17 12:41:00

    Стали відомими перші подробиці резонансне вбивство в Івано-Франківську, яке сталося у вихідні. У власному авто розстріляли одного із крупніших бізнесменів, засновника місцевого авто ринку - Андрія Українчука.

    Від отриманих ран він помер у лікарні. Правоохоронці почали розслідування.
    На вулиці імені Коперніка в Івано-Франківську у власному авто марки «Лексус» кількома пострілами в область грудної клітки було убито Українчука Андрія Богдановича. Трагедія сталася 14 січня близько о пів на третю дня.

    Колега по роботі, Іван Гринчак, каже, що Андрій Українчук їхав дивитися на квартиру, яку планував купити на цій вулиці. Хто, і за що його вбив, сказати не може.
    Андрія Українчука, як повідомили в прес-центрі УМВС області, знайшов один із мешканців вулиці. Відразу повідомив міліцію.

    Машиною швидкої допомоги ще живого Українчука доправили до міської клінічної лікарні.

    Андрій Українчук був засновником івано-франківського авторинку. Його співзасновник, Іван Грінчак, каже, що не чув, аби Андрію Українчуку погрожували.

    Звістка про вбивство стала для працівників фірми несподіванкою. Вбивство розслідує прокуратура міста.

    Прокурор Івано-Франківська Володимир Янко повідомив, що за даним фактом порушено кримінальну справу за статтею ККУ 115 - умисне вбивство.

    Відпрацьовуються та перевіряються всі можливі версії та мотиви скоєння злочину, в тому числі - економічна версія. Поки що від інших коментарів прокуратура утримується.

    "НТН"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.