• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Викрито 9 злочинів зі збитками понад 1 млн. грн
    Опубликовано: 2006-02-21 10:07:00

    З початку року податковою міліцією області викрито 9 злочинів зі збитками понад 1 млн. грн. З незаконного обігу вилучено товарів на суму близько 1 млн. 650,7 тис. грн. Припинено діяльність 6 підпільних цехів з нелегального виробництва алкогольної продукції.

    В Лисичанську в ході операції “Акциз” порушено кримінальні справи за фактами незаконного виготовлення та збуту підакцизних товарів і використання підроблених марок акцизного збору відносно громадянина України. Встановлено, що він протягом двох місяців без відповідних документів організував за місцем мешкання підпільний цех з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв, вироблених з недоброякісної сировини. При проведенні огляду за місцем знаходження підпільного цеху виявлено та вилучено: 125 літрів спирту, 96 пляшок фальсифікованої горілки без марок акцизного збору, 120 одиниць фальсифікованих марок акцизного збору, порожні пляшки, пробки, етикетки та пристрій для закупорки пляшок. Слідство триває.

    В Сєверодонецьку порушено кримінальну справу за фактом фіктивного банкрутства відносно посадових осіб комунального підприємства. Встановлено, що станом на 1 жовтня 2005 року комунальне підприємство мало перед державним бюджетом податкову заборгованість у сумі 36 тис. грн. З метою невиконання зобов`язань перед бюджетом посадові особи комунального підприємства надали до Луганського Господарчого суду завідомо неправдиву офіційну заяву про фінансову неспроможність підприємства (неправомірно зменшив активи підприємства). Слідство триває.

    В Стаханові в рамках операції “Фірма” порушено кримінальну справу за фактом ухилення від сплати податків відносно директора та колишнього директора товариства з обмеженою відповідальністю. Встановлено, що у 2004 році це товариство реалізувало суб’єкту підприємницької діяльності гірничошахтне обладнання на загальну суму 12,8 млн. грн. При цьому посадові особи товариства шляхом не відображення цих операцій у бухгалтерській та податковій звітностях ухилилися від сплати до бюджету 2,12 млн. грн. податку на додану вартість. Слідство триває.

    В Старобільську в ході проведення операції ”Контрабанді–стоп” викрито підпільний цех з незаконного виготовлення екземплярів комп’ютерних програм та аудіовізуальної продукції, розташований у приватному магазині смт.Новопсков Новопсковського району Луганської області. При проведенні огляду за місцем знаходження цеху виявлено та вилучено: 900 дисків для лазерних систем зчитування без контрольних марок України, 250 незаконно виготовлених дисків, упаковки для комп’ютерних програм та 360 DVD-дисків, 3 системні блоки. Загальна сума вилучених товарів близько 20 тис. грн. Проводиться подальша перевірка.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.