• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 21 лютого відбулося засідання з питань моніторингу виборчого законодавства
    Опубликовано: 2006-02-21 16:31:00

    21 лютого відбулося перше засідання Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань моніторингу виборчого законодавства

    Учасники засідання розглянули питання, пов\'язані з організацією роботи Комісії.

    Для узагальнення матеріалів моніторингу і підготовки пропозицій для Верховної Ради України у складі Комісії утворено кілька робочих груп.

    Довідково. Верховна Рада України прийняла рішення про утворення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань моніторингу виборчого законодавства 14 лютого 2006 року. Очолюють Комісію народні депутати України Ігор Юхновський і Георгій Крючков. До складу Тимчасової комісії входить 12 народних депутатів.

    Верховна Рада України прийняла рішення про утворення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань моніторингу виборчого законодавства 14 лютого 2006 року. Очолюють Комісію народні депутати України Ігор Юхновський і Георгій Крючков. До складу Тимчасової комісії входить 12 народних депутатів.

    Комісія згідно з прийнятою Постановою працюватиме над здійсненням моніторингу виборчого законодавства та узагальнення його результатів, узагальненням пропозицій органів державної влади та органів місцевого самоврядування щодо практики реалізації виборчого законодавства, а також вноситиме на розгляд Верховної Ради України пропозиції щодо вдосконалення виборчого законодавства та надаватиме парламенту інформацію стосовно перебігу виборчої компанії.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.