21 лютого відбулося засідання з питань моніторингу виборчого законодавства

21 фев, 16:31

21 лютого відбулося перше засідання Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань моніторингу виборчого законодавства

Учасники засідання розглянули питання, пов\'язані з організацією роботи Комісії.

Для узагальнення матеріалів моніторингу і підготовки пропозицій для Верховної Ради України у складі Комісії утворено кілька робочих груп.

Довідково. Верховна Рада України прийняла рішення про утворення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань моніторингу виборчого законодавства 14 лютого 2006 року. Очолюють Комісію народні депутати України Ігор Юхновський і Георгій Крючков. До складу Тимчасової комісії входить 12 народних депутатів.

Верховна Рада України прийняла рішення про утворення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань моніторингу виборчого законодавства 14 лютого 2006 року. Очолюють Комісію народні депутати України Ігор Юхновський і Георгій Крючков. До складу Тимчасової комісії входить 12 народних депутатів.

Комісія згідно з прийнятою Постановою працюватиме над здійсненням моніторингу виборчого законодавства та узагальнення його результатів, узагальненням пропозицій органів державної влади та органів місцевого самоврядування щодо практики реалізації виборчого законодавства, а також вноситиме на розгляд Верховної Ради України пропозиції щодо вдосконалення виборчого законодавства та надаватиме парламенту інформацію стосовно перебігу виборчої компанії.

"ВРУ"


Адрес новости: http://elcomart.com/show/120932.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua