• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 28.02.2006 р.
    Опубликовано: 2006-02-28 12:50:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 671 заява про злочини. Вжитими заходами 1 400 (52,4%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 4 вбивства, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 6 розбійних нападів, 36 пограбувань,11 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло заява про злочини. Вжитими заходами з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - вбивства, фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, розбійних нападів, пограбувань,11 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено 2 пістолети, обріз мисливських рушниць, 6 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 1 гранату, та 675 набоїв.

    затримано осіб. У правопорушників вилучено пістолети, обріз мисливських рушниць, одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату, та набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 140 осіб. У них вилучено майже 35,2 кілограма наркотиків.

    затримано осіб. У них вилучено майже кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1566 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 64 особи.

    заарештовано особи.

    Упродовж минулої доби порушено 286 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 129 – у сфері службової діяльності, у тому числі 24 – про хабарництво.

    порушено кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них – у сфері службової діяльності, у тому числі – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 88 дорожньо-транспортних пригод, у яких 22 особи загинуло та 136 - травмовано.

    зафіксовано дорожньо-транспортних пригод, у яких особи загинуло та - травмовано.

    У місті П’ятихатки Дніпропетровської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 55-річну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона ввечері 7 лютого у будинку 55-річного громадянина, з метою помсти, вбила ножем господаря та його 46-річну співмешканку.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 55-річну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона ввечері 7 лютого у будинку 55-річного громадянина, з метою помсти, вбила ножем господаря та його 46-річну співмешканку.

    У місті Херсон у власних квартирах, що знаходяться в одному будинку, було знайдено мертвими з ознаками удушення подружжя пенсіонерів (1938, 1941 р.н.). В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивств затримано 23-річного жителя Херсонської області, раніше судимого (наймав квартиру у загиблих). Попередньо встановлено, що він удень 25 лютого задушив господарів під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

    у власних квартирах, що знаходяться в одному будинку, було знайдено мертвими з ознаками удушення подружжя пенсіонерів (1938, 1941 р.н.). В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивств затримано 23-річного жителя Херсонської області, раніше судимого (наймав квартиру у загиблих). Попередньо встановлено, що він удень 25 лютого задушив господарів під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

    У місті Одеса в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 20-річного та 22-річного жителів Придністров’я. Попередньо встановлено, що вони ввечері 26 лютого на території відкритого акціонерного товариства під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяли тілесні ушкодження двом невідомим, один з яких невдовзі помер у лікарні. Заходи щодо встановлення осіб загиблих тривають.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 20-річного та 22-річного жителів Придністров’я. Попередньо встановлено, що вони ввечері 26 лютого на території відкритого акціонерного товариства під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяли тілесні ушкодження двом невідомим, один з яких невдовзі помер у лікарні. Заходи щодо встановлення осіб загиблих тривають.

    В Овідіопільському районі Одеської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 44-річного громадянина Республіки Молдова. Попередньо встановлено, що він увечері 26 лютого на ринку в одному із селищ викрав у 25-річної жительки обласного центру, приватного підприємця, сумку, у якій знаходилися 6,1 тис. гривень. Частину викраденого вилучено.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 44-річного громадянина Республіки Молдова. Попередньо встановлено, що він увечері 26 лютого на ринку в одному із селищ викрав у 25-річної жительки обласного центру, приватного підприємця, сумку, у якій знаходилися 6,1 тис. гривень. Частину викраденого вилучено.

    У місті Дніпродзержинськ Дніпропетровської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 45-річного громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він протягом двох останніх років у скоїв дев’ять крадіжок з квартир місцевих жителів.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 45-річного громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він протягом двох останніх років у скоїв дев’ять крадіжок з квартир місцевих жителів.

    Військові меморіали й надалі приваблюють «металістів»

    У місті Нова Каховка Херсонської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 29-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 24 лютого викрав два металеві фрагменти з меморіального комплексу воїнам, загиблим під час Великої Вітчизняної війни.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 29-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 24 лютого викрав два металеві фрагменти з меморіального комплексу воїнам, загиблим під час Великої Вітчизняної війни.

    У місті Іллінці Вінницької області в домогосподарстві 64-річної пенсіонерки вилучено 24,2 кілограма конопель.

    в домогосподарстві 64-річної пенсіонерки вилучено 24,2 кілограма конопель.

    Чиновник заробляв на «квартирному питанні»

    В місті Алушта Автономної Республіки Крим у ході розслідування кримінальної справи, порушеної прокуратурою міста за одержання хабара відносно директора державного підприємства, виявлено ще один факт скоєння ним злочину. Встановлено, що він вимагав та отримав 25 тис. доларів США хабара від місцевого жителя за надання ордеру на отримання відомчої квартири площею 127 кв. м .

    у ході розслідування кримінальної справи, порушеної прокуратурою міста за одержання хабара відносно директора державного підприємства, виявлено ще один факт скоєння ним злочину. Встановлено, що він вимагав та отримав 25 тис. доларів США хабара від місцевого жителя за надання ордеру на отримання відомчої квартири площею 127 кв. м .

    Майже 170 осіб «забули» наділити землею

    На Донеччині працівниками УДСБЕЗ викрито посадових осіб колективного сільськогосподарського підприємства, які, порушуючи вимоги Указу Президента України “Про порядок розпаювання земель, переданих в колективну власність сільгосппідприємствам”, не внесли до списку на право отримання земельних ділянок 167 членів згаданого підприємства, унаслідок чого останнім завдано збитки на суму понад 4 млн. гривень. Прокуратурою міста Сніжне Донецької області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем і службове підроблення).

    працівниками УДСБЕЗ викрито посадових осіб колективного сільськогосподарського підприємства, які, порушуючи вимоги Указу Президента України “Про порядок розпаювання земель, переданих в колективну власність сільгосппідприємствам”, не внесли до списку на право отримання земельних ділянок 167 членів згаданого підприємства, унаслідок чого останнім завдано збитки на суму понад 4 млн. гривень. Прокуратурою міста Сніжне Донецької області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем і службове підроблення).

    Чиновники заробляли на цінній деревині

    У Чернівецькій області викрито посадових осіб Чернівецького обласного управління лісового господарства та Чернівецького держлісгоспу, які протягом 2003-2005 років продали за заниженими цінами двом товариствам з обмеженою відповідальністю деревину цінних порід, чим завдали збитки державі на загальну суму 1,2 млн. гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    викрито посадових осіб Чернівецького обласного управління лісового господарства та Чернівецького держлісгоспу, які протягом 2003-2005 років продали за заниженими цінами двом товариствам з обмеженою відповідальністю деревину цінних порід, чим завдали збитки державі на загальну суму 1,2 млн. гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    У Донецькій області викрито слідчого одного з міськвідділів внутрішніх справ, який вимагав та отримав 2,5 тис. грн. хабара від місцевого жителя за непритягнення його до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    викрито слідчого одного з міськвідділів внутрішніх справ, який вимагав та отримав 2,5 тис. грн. хабара від місцевого жителя за непритягнення його до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    "ДЗГ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.