• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Лікерогорілчаний завод з повним виробничим циклом працював «у тіні»
    Опубликовано: 2006-02-28 16:46:00

    Під час проведення широкомасштабної операції “Контрабанді – стоп!” податкова міліція Дніпропетровської області викрила діяльність нелегального лікерогорілчаного заводу з повним виробничим циклом.

    Відпрацьовуючи джерела надходження фальсифікованої горілки в торговельні точки міста Марганець, оперативники податкової міліції встановили місце її походження – спецколгосп у селищі Томаківка Дніпропетровської області.

    Як з’ясувалося, промислову лінію з розливу алкогольної продукції (номінальною продуктивністю 6000 півлітрових пляшок у годину) ще торік разом з виробничими приміщеннями придбав директор однієї «багатопрофільної корпорації» з Марганцю. От лише працювати він вирішив «у тіні», а тому за реєстрацією виробника алкогольних напоїв і відповідних ліцензій не звертався.

    Спирт підпільники виготовляли з відходів цукрового виробництва – так званої меляси. Для цього було встановлено три ректифікаційні колони та інше перегінне устаткування. Після виготовлення спирту конвеєрна лінія доводила фальсифікат до товарного вигляду.

    Загалом у місцях обшуку було виявлено 900 пляшок «лівої» горілки, 1 тис. підроблених акцизних марок, близько 2 тис. літрів рідини, що містить спирт тощо.

    За вказаним фактом порушено кримінальну справу, триває слідство.

    За матеріалами Головного

    управління податкової міліції

    "ДПАУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.