• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Резонансні злочини та події на Україні
    Опубликовано: 2006-04-07 14:54:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 761 заява про злочини. Вжитими заходами 1 580 (57,2%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 9 вбивств, 10 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійні напади, 50 пограбувань, 7 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшлозаява про злочини. Вжитими заходами з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів вбивств, фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень,розбійні напади, пограбувань, фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 22 особи. У правопорушників вилучено 4 пістолета, 5 обрізів мисливських рушниць, 4 одиниці саморобної вогнепальної зброї, гранату, 8,6 кілограма вибухівки та 660 набоїв.

    затримано. У правопорушників вилученопістолета, 5 обрізів мисливських рушниць,одиниці саморобної вогнепальної зброї, гранату, кілограма вибухівки та набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 146 осіб. У них вилучено 18,6 кілограма наркотиків.

    затримано осіб. У них вилучено кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 433 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнутоосіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 32 особи.

    заарештовано особи.

    Упродовж минулої доби порушено 80 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 24 – у сфері службової діяльності, у тому числі 9 про хабарництво.

    порушено кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них– у сфері службової діяльності, у тому числі про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 83 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 9 осіб загинули та 91 - травмована.

    зафіксовано дорожньо-транспортних пригоди, у якихосіб загинули та травмована.

    У місті Миколаїв на території обласної онкологічної лікарні було знайдено мертвим з ножовими пораненнями невідомого чоловіка віком до 45 років. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 35-річного громадянина без певного місця проживання та роботи. Попередньо встановлено, що він скоїв це вбивство вранці 5 квітня під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв.

    на території обласної онкологічної лікарні було знайдено мертвим з ножовими пораненнями невідомого чоловіка віком до 45 років. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 35-річного громадянина без певного місця проживання та роботи. Попередньо встановлено, що він скоїв це вбивство вранці 5 квітня під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв.

    У Запорізькому районі Запорізької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 55-річного місцевого жителя, пенсіонера. Попередньо встановлено, що він увечері 1 квітня на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, пострілом з пістолету Макарова вбив 22-річного громадянина без певних занять. Під час обшуку за місцем проживання затриманого вилучено пістолет Макарова, 98 набоїв до різної зброї та електродетонатор.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 55-річного місцевого жителя, пенсіонера. Попередньо встановлено, що він увечері 1 квітня на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, пострілом з пістолету Макарова вбив 22-річного громадянина без певних занять. Під час обшуку за місцем проживання затриманого вилучено пістолет Макарова, 98 набоїв до різної зброї та електродетонатор.

    Порізав вітчима на шматки

    У Вільнянському районі Запорізької області на околиці одного з селищ нещодавно було знайдено труп 38-річного мешканця Запоріжжя з відчленованими головою та кінцівками. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 17-річного учня середньої школи та 38-річного громадянина без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що хлопець увечері 23 січня під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, металевим прутом вбив згаданого чоловіка (свого вітчима), розчленував його тіло у сараї домогосподарства та через тиждень спільно з 38-річним приятелем виніс на околицю селища.

    на околиці одного з селищ нещодавно було знайдено труп 38-річного мешканця Запоріжжя з відчленованими головою та кінцівками. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 17-річного учня середньої школи та 38-річного громадянина без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що хлопець увечері 23 січня під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, металевим прутом вбив згаданого чоловіка (свого вітчима), розчленував його тіло у сараї домогосподарства та через тиждень спільно з 38-річним приятелем виніс на околицю селища.

    У місті Запоріжжя на вулиці було знайдено в непритомному стані з ножовим пораненням живота 18-річного громадянина, який невдовзі помер у лікарні. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 50-річного місцевого жителя, робітника приватного підприємства. Попередньо встановлено, що він увечері 2 квітня на вулиці заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв.

    на вулиці було знайдено в непритомному стані з ножовим пораненням живота 18-річного громадянина, який невдовзі помер у лікарні. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 50-річного місцевого жителя, робітника приватного підприємства. Попередньо встановлено, що він увечері 2 квітня на вулиці заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв.

    У селищі Шахтарському Луганської області затримано 66-річного місцевого жителя, пенсіонера. Попередньо встановлено, що він у своїй квартирі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв пострілами з обрізу мисливської рушниці вбив 67-річну місцеву жительку, пенсіонерку. Зброю вилучено.

    затримано 66-річного місцевого жителя, пенсіонера. Попередньо встановлено, що він у своїй квартирі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв пострілами з обрізу мисливської рушниці вбив 67-річну місцеву жительку, пенсіонерку. Зброю вилучено.

    У місті Дніпропетровську в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 40-річного громадянина без певного місця проживання та роботи. Попередньо встановлено, що він увечері 31 березня в квартирі 40-річної громадянки під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем господарку.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 40-річного громадянина без певного місця проживання та роботи. Попередньо встановлено, що він увечері 31 березня в квартирі 40-річної громадянки під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем господарку.

    У Костянтинівському районі Донецької області затримано 36-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 5 квітня в селищі Клебан-Бик на подвір’ї домогосподарства 34-річного громадянина під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, пострілом з обрізу мисливської рушниці поранив господаря. Зброю вилучено.

    затримано 36-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 5 квітня в селищі Клебан-Бик на подвір’ї домогосподарства 34-річного громадянина під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, пострілом з обрізу мисливської рушниці поранив господаря. Зброю вилучено.

    У місті Лисичанськ Луганської області на залізничному вокзалі затримано 20-річного жителя міста Сєверодонецьк, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він намагався вивезти до Російської Федерації з метою продажу сутенерам для сексуальної експлуатації трьох місцевих жительок (1986 – 1988 р.н, усі без постійного місця роботи).

    на залізничному вокзалі затримано 20-річного жителя міста Сєверодонецьк, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він намагався вивезти до Російської Федерації з метою продажу сутенерам для сексуальної експлуатації трьох місцевих жительок (1986 – 1988 р.н, усі без постійного місця роботи).

    У місті Селідове Донецької області затримано 34-річного громадянина без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено 5,7 кілограма вибухівки.

    затримано 34-річного громадянина без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено 5,7 кілограма вибухівки.

    У Київській області затримано 19-річного громадянина без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено 2,7 кілограма вибухівки.

    затримано 19-річного громадянина без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено 2,7 кілограма вибухівки.

    У Красноградському району Харківської області затримано 84-річного пенсіонера, за місцем проживання якого вилучено три пістолети іноземного виробництва, газовий пістолет, перероблений для стрільби набоями калібру 5,6 мм, незареєстровану мисливську рушницю та 275 набоїв до різної зброї.

    затримано 84-річного пенсіонера, за місцем проживання якого вилучено три пістолети іноземного виробництва, газовий пістолет, перероблений для стрільби набоями калібру 5,6 мм, незареєстровану мисливську рушницю та 275 набоїв до різної зброї.

    Вилучену рибу привласнювали

    У Запорізькій області працівниками ДСБЕЗ викрито посадових осіб територіального відділу державного басейнового управління охорони, відтворення водних живих ресурсів і регулювання рибальства, які під час проведення рибоохоронних рейдів по узбережжю водосховища привласнювали вилучену в рибалок рибу та складали фіктивні акти про її утилізацію на державному ветеринарному санітарному заводі. Так, вилучивши у місцевого жителя близько трьох тон виловленої риби, вони в змові з приватним підприємцем, якому риба передавалася на зберігання, підробили документи про її переробку на згаданому заводі та привласнили. Сума завданих збитків встановлюється. Запорізькою міжрайонною природоохоронною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    працівниками ДСБЕЗ викрито посадових осіб територіального відділу державного басейнового управління охорони, відтворення водних живих ресурсів і регулювання рибальства, які під час проведення рибоохоронних рейдів по узбережжю водосховища привласнювали вилучену в рибалок рибу та складали фіктивні акти про її утилізацію на державному ветеринарному санітарному заводі. Так, вилучивши у місцевого жителя близько трьох тон виловленої риби, вони в змові з приватним підприємцем, якому риба передавалася на зберігання, підробили документи про її переробку на згаданому заводі та привласнили. Сума завданих збитків встановлюється. Запорізькою міжрайонною природоохоронною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    Під Києвом діяв цех з виготовлення контрафактних дисків

    На Київщині затримано жителя Києво-Святошинського району та киянина, які організували підпільний цех з виготовлення та реалізації дисків для лазерних систем зчитування. У правопорушників вилучено обладнання для виготовлення контрафактної продукції, комплектуючі матеріали, понад 40 тис. дисків та 60 тис. примірників поліграфічних обкладинок. За попередніми даними вони завдали збитки правовласникам на суму понад один млн. гривень.

    затримано жителя Києво-Святошинського району та киянина, які організували підпільний цех з виготовлення та реалізації дисків для лазерних систем зчитування. У правопорушників вилучено обладнання для виготовлення контрафактної продукції, комплектуючі матеріали, понад 40 тис. дисків та 60 тис. примірників поліграфічних обкладинок. За попередніми даними вони завдали збитки правовласникам на суму понад один млн. гривень.

    Посвідчення тракториста-машиніста можна купити всього за 250 гривень

    На Полтавщині працівниками ДСБЕЗ викрито начальника інспекції державного технічного нагляду одного з міст, який вимагав та отримав 250 грн. хабара від місцевого жителя за видачу йому посвідчення тракториста-машиніста без проходження навчання та здачі іспитів. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    працівниками ДСБЕЗ викрито начальника інспекції державного технічного нагляду одного з міст, який вимагав та отримав 250 грн. хабара від місцевого жителя за видачу йому посвідчення тракториста-машиніста без проходження навчання та здачі іспитів. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    На Закарпатті викрито слідчого одного з міськвідділів внутрішніх справ, який вимагав та отримав 1 тис. доларів США від місцевого жителя, директора приватного підприємства, за повернення документів згаданого підприємства. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.189 КК України (вимагання).

    викрито слідчого одного з міськвідділів внутрішніх справ, який вимагав та отримав 1 тис. доларів США від місцевого жителя, директора приватного підприємства, за повернення документів згаданого підприємства. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.189 КК України (вимагання).

    "ДЗГ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.