• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Інформація прес-центру УМВС в Чернівецькій області
    Опубликовано: 2006-05-05 11:31:00

    Впродовж минулої доби на території Чернівецької області скоєно 31 злочин, 15 з яких правоохоронці розкрили по гарячих слідах. З них 15 крадіжок, 4 злочини, пов\'язаних з незаконним обігом наркотиків, 3 хуліганських вчинки, 2 пограбування, тілесні ушкодження, навмисне пошкодження чужого майна, шахрайство, тощо.

    4 травня до правоохоронців Шевченківського райвідділу міліції надійшла заява від 39-річного чернівчанина, в якій він повідомляє про те, що в період часу з 26 квітня по 4 травня невідома особа, розбивши дверне скло його автомобіля "ДАФ", який він залишив на території охоронюваного АТП на вулиці Канівській, проникла в салон, звідки викрала сидіння водія, протитуманні фари, радіостанцію, акустичну систему, авто магнітолу "JVC", склоочисники та пульт керування автономною пічкою. Вартість викраденого складає 42 тисячі гривень.

    Співробітники УБОЗу викрили неправомірні дії організованої у травні 2005 року злочинної групи, у склад якої входять 52-річний тричі судимий та 46-річний чернівчани. Діяльність правопорушників полягала в організації незаконного перетинання особами державного кордону України, а саме, здійснювали виготовлення та підроблення в паспортах громадян України штампів в\'їзду-виїзду Державної прикордонної служби України. По даному факту порушена кримінальна справа згідно положень ч. 2 ст. 332 Карного кодексу, де вказано, що за вчинені дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років.
    3 травня в нейрохірургію ЛШМД із забійною раною голови та іншими ушкодженнями потрапив 32-річний житель Чернівців. Дізнатись обставини отримання потерпілим тілесних ушкоджень не виявилось можливим, тому що останній знаходився під дією ліків. В ході проведення оперативно-пошукових заходів оперативники Першотравневого райвідділу міліції встановили, що чернівчанин травмувався з власної необережності в результаті падіння з висоти власного росту, в лікарню його доставили з тролейбусної зупинки "Проспект", що по вулиці проспект Незалежності в обласному центрі. Матеріали для перевірки направлено в Шевченківський райвідділ міліції.

    Анна Любківська

    ЦГЗ УМВС




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.