• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ОБСЄ допоможе Україні
    Опубликовано: 2005-10-05 10:02:00
    Успішно складений найважливіший іспит становлення демократії в Україні – проведення вільних і демократичних виборів – гарантуватиме визнання невипадковості помаранчевої революції. 
     
    Зацікавленість провести таке волевиявлення демонструє не лише Україна, а й держави Заходу.–Уряд України, приймаючи допомогу ОБСЄ з технічного забезпечення парламентських виборів 2006 року, показав, що погоджується виконувати зобов’язання, які Україна взяла перед ОБСЄ, – такі були слова посла та координатора проектів ОБСЄ в нашій державі Джеймса Шумейкера.
     
    Офіс координатора проектів Організації з безпеки і співробітництва в Європі в Україні з лютого 2005 року почав брати участь у розробці проектів зі складання списків виборців нашої держави на парламентські вибори-2006.
     
    Пан Шумейкер наголосив, що цей проект закладе основу для складання загального списку виборців у всій, й додав, що офіс координатора проектів ОБСЄ в нашій державі готовий надавати подальшу допомогу Центральній виборчій комісії всіма можливими шляхами. Координатор проектів ОБСЄ також повідомив, що організація визнає прагнення України до європейської інтеграції та членства в НАТО, і додав: складання списків виборців у нашій державі – це передумова тісної інтеграції України в Європейську Спільноту.
     
    Свою підтримку висловили представники Європейського Союзу та Сполучених Штатів Америки. Голова представництва Європейської комісії в Україні, Молдові та Білорусі Ієн Боуг, наголосив, що комісія ЄС із великим задоволенням надає допомогу ЦВК та Україні загалом у складанні загального реєстру виборців.
     
     Заступник директора місії агентства з міжнародного розвитку США в Україні, Білорусії та Молдові Карен Хілліярд зазначила, що агентство готове надати координаторові проекту ОБСЄ в Україні допомогу у вигляді субгранта для забезпечення чесних і прозорих виборів у нашій державі.
     
    "Львівська Газета"
     
     
     

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.