• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко взяв участь у народному віче
    Опубликовано: 2005-10-07 09:27:00
    Президент України Віктор Ющенко взяв участь у народному віче, що відбулося на площі перед Львівським оперним театром. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента України. 
     
    У своєму виступі Глава держави зосередився на останніх внутрішніх політичних подіях та окреслив перспективи діяльності нового уряду.
     
    За його словами, в наступні місяці своєї роботи нова урядова команда ставить за мету «розробити засадничі документи реформ, які ми запропонуємо нації з січня 2006 року». Віктор Ющенко пояснив, що йдеться про реформи в сферах освіти, медицини, судочинства, комунального господарства тощо.
     
    Говорячи про підготовку бюджету на наступний рік, Президент ще раз наголосив, що мета цього документа – «зробити 2006 рік роком економічного зростання».
     
    Крім того, Президент закликав українську громадськість і політикум пригадати гасла Майдану, зокрема «Схід і Захід разом», і працювати над зміцненням національної єдності.
     
    Стосовно євроінтеграційних цілей України Віктор Ющенко сказав: «Коли я говорю про європейські цінності, у мене немає жодного сумніву, що я говорю про українські цінності».
     
    ELCOMART Политика
     
     
     
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.