Ющенко взяв участь у народному віче

07 окт, 09:27

Президент України Віктор Ющенко взяв участь у народному віче, що відбулося на площі перед Львівським оперним театром. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента України. 
 
У своєму виступі Глава держави зосередився на останніх внутрішніх політичних подіях та окреслив перспективи діяльності нового уряду.
 
За його словами, в наступні місяці своєї роботи нова урядова команда ставить за мету «розробити засадничі документи реформ, які ми запропонуємо нації з січня 2006 року». Віктор Ющенко пояснив, що йдеться про реформи в сферах освіти, медицини, судочинства, комунального господарства тощо.
 
Говорячи про підготовку бюджету на наступний рік, Президент ще раз наголосив, що мета цього документа – «зробити 2006 рік роком економічного зростання».
 
Крім того, Президент закликав українську громадськість і політикум пригадати гасла Майдану, зокрема «Схід і Захід разом», і працювати над зміцненням національної єдності.
 
Стосовно євроінтеграційних цілей України Віктор Ющенко сказав: «Коли я говорю про європейські цінності, у мене немає жодного сумніву, що я говорю про українські цінності».
 
ELCOMART Политика
 
 
 
 

Адрес новости: http://elcomart.com/show/106690.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua