• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В. Ющенко візьме участь у 60-й сесії ООН
    Опубликовано: 2005-09-12 12:57:00

    Як повідомляє прес-служба президента України, 14-18 вересня ц.р. Віктор Ющенко перебуватиме з робочим візитом у США, де візьме участь у Ювілейній 60-й сесії Генеральної асамблеї ООН. У поїздці главу Української держави супроводжуватиме його дружина пані Катерина Ющенко.

    Планується, що 15 вересня В. Ющенко виступить на Четвертому засіданні 60-ї сесії Генеральної асамблеї ООН.

    Програма візиту передбачає також ряд двосторонніх зустрічей Президента України з керівниками інших держав. Йдеться, зокрема, про зустрічі з Президентом Бразилії Л. І. Лулою да Сілвою, Президентом Ірану М. Ахмадінеджадом, Прем’єр-міністром Бельгії Г. Верхофстадтом.

    Крім того, заплановано, що Президент та його дружина візьмуть участь у заходах з нагоди заснування громадської організації «Помаранчеве коло».

    У програмі візиту також участь Президента України у церемонії відкриття представництва «Укрексімбанку».

    Під час перебування у США В. Ющенко, крім того, зустрінеться з представниками провідних фінансових корпорацій США, головними редакторами провідних американських медіа, представниками релігійних організацій та української діаспори.

    Віктор Ющенко та пані Катерина Ющенко також побувають в Українському Музеї Нью-Йорка.

    18 вересня Президент України перебуватиме у Філадельфії, де у Національному Конституційному центрі отримає Медаль свободи. Ввечері того ж дня глава Української держави планує повернутися до Києва.

    ELCOMARTвыборы

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.