• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Олександр Рар: "Україну очікує нове політичне загострення"
    Опубликовано: 2005-09-21 11:01:00
    Німецький політолог Олександр Рар вважає, що Україну очікує нове загострення політичного протистояння.
     
    "Гадаю, що Україну очікує нове загострення політичного протистояння і все йде до того, що скоро буде серйозна конфронтація між двома лідерами (Ющенко і Тимошенко) Помаранчевої революції." – заявив Рар у коментарі радіо "Свобода".
     
    "Ющенкові буде зараз дуже складно провести іншого технічного прем'єра через Верховну Раду, оскільки тактика і стратегія Тимошенко і її союзників дуже чітка: не допустити обрання керівником уряду будь-якої кандидатури і чекати поки не пройде політична реформа, щоб Юлія Тимошенко потім сама обійняла посаду прем'єра" – переконаний він.

    На питання журналіста, що ж означає провал Юрія Єханурова: свідчення його політичної слабкості чи поразка Ющенка, який пропонував таку кандидатуру, Рар відповів: "Звісно, я бачу і те, й інше. Слабкість Ющенка і слабкість технічного прем'єра, якого він хотів просунути через Верховну Раду."
     
    "Всі розуміють, що стався розкол між двома іконами Помаранчевої революції, між Ющенком і Тимошенко. Оскільки в Україні дуже люблять тих, кого ображають, в очах більшості українського населення Тимошенко є ображеною фігурою, за якою зараз ідуть інші ображені політики і значна частина суспільства" – підсумував експерт.
    Як відомо, Верховна Рада не підтримала кандидатуру Єханурова на пост прем’єр-міністра.
     
    УКРАЇНСЬКА ПРАВДА


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.