• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кінах: "Голосування за Єханурова - тест на здатність оцінювати ситуацію в країні"
    Опубликовано: 2005-09-21 11:21:00
    В.о. першого віце-прем’єра Анатолій Кінах вважає голосування за затвердженням кандидатури Юрія Єханурова на посаду прем’єр-міністра України у Верховній Раді у вівторок, 20 вересня, тестом на здатність представлених у парламенті політичних сил адекватно оцінювати поточну політичну і соціально-економічну ситуацію в країні.
     
    Коментуючи голосування за кандидатуру Юрія Єханурова, він також зазначив, що спроба підтримати цю кандидатуру стала іспитом на вміння ухвалювати рішення, в основі яких закладені загальнодержавні і суспільні пріоритети. «Ті політичні сили, які не підтримали кандидатуру прем’єр-міністра, проголосували проти стабільності і прагматизму, подальшого розвитку України як країни із стабільною високорозвинутою ринковою економікою і міцними демократичними принципами», - сказав він. На думку Кінаха, «ці сили у Верховній Раді в своїй діяльності керуються принципом «чим гірше - тим краще».
     
    Він висловив переконання, що у Верховній Раді досить самодостатніх, прагматичних і відповідальних сил для того, щоб не допустити загострення політичної ситуації і погіршення параметрів соціально-економічного розвитку в країні, зниження ефективності роботи влади і довіри суспільства до влади в цілому. У зв’язку з цим в.о. першого віце-прем’єра висловив упевненість, що уряд в країні буде сформовано вже найближчим часом.
     
    В той же час він наголосив, що Україна зараз перебуває на етапі якісного оновлення влади і формування виконавчої вертикалі з високим рівнем професіоналізму, моральності і відповідальності перед суспільством за результати своєї роботи. Кінах також запевнив, що сьогодні Кабінет міністрів послідовно працює над вирішенням невідкладних проблем соціально-економічного розвитку країни - створенням стабільного середовища бізнесу і сприятливого інвестиційного клімату, посиленням безпеки бізнесу, захистом прав власника і інвестора, подоланням проблеми бідності.
     
    proUA.com


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.