• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Коновалюк закликає підтримати Єханурова 22 вересня
    Опубликовано: 2005-09-21 11:34:00
    Партія "Трудова Україна" не має наміру брати участь у реалізації планів з подальшої дестабілізації ситуації в державі та закликає політичні сили, представлені у парламенті підтримати кандидатуру Юрія Єханурова на посаду прем‘єр-міністра. Про це заявив лідер партії Валерій Коновалюк.
     
    «Голосуючи за Єханурова, ми голосували за ефективну виконавчу владу», - сказав Коновалюк. - Тільки стабільність може зараз уберегти країну від розколу, до якого її цілеспрямовано ведуть окремі політичні сили. Партія "Трудова Україна" не буде брати участь у реалізації планів по подальшій дестабілізації ситуації в державі».
     
    Як повідомила прес-служба партії, на думку Валерія Коновалюка, країна і так знаходиться в скрутному становищі, у результаті дій попереднього уряду значно впали обсяги виробництва, рівень життя людей різко знизився. Зараз потрібні конструктивні рішення, що допомогли б виправити ситуацію, зазначає лідер «Трудової України».
     
    «На жаль, сьогоднішні події показали, що криза влади радикально загострюється. Сподіваємося все-таки, що візьме гору здоровий глузд, а не політичні амбіції, і в четвер, 22 вересня, Верховна Рада проголосує за кандидатуру Юрія Єханурова на посаду прем'єр-міністра», - підкреслив Валерій Коновалюк.
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.