• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 22 вересня кінцевий термін подання концепцій про реформування НТКУ
    Опубликовано: 2005-09-21 11:39:00
    У четвер, 22 вересня, о 18:00 завершується термін подання до Секретаріату Президента України концепцій реформування Національної телекомпанії України. Як повідомила ELCOMARTвыборы`2006 прес-служба президента України, про це заявив Державний секретар України Олег Рибачук.
     
    Надалі опрацюванням поданих пропозицій займатиметься спеціально створена експертна група, принципами роботи якої, за словами О. Рибачука, будуть «максимальна публічність та прозорість». «Досі двері Секретаріату були відкриті для всіх без винятку заявок», – сказав він.
     
    Державний секретар підкреслив, що конкурс і надалі має бути прозорим, адже «реформування Національної телекомпанії фізично торкається 98 відсотків населення України (покриття УТ-1), а морально – всієї держави, і чинної влади в першу чергу».
     
    Детальнішу інформацію по питаннях реформування НТКУ Державний секретар пообіцяв надати на регулярному брифінгу, який відбудеться у Секретаріаті Президента у п’ятницю, 23 вересня, о 12:00.
     
    ELCOMARTвыборы`2006


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.