• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мартиненко: Пропозиція Тимошенко до Президента виглядає дивно
    Опубликовано: 2005-09-21 15:25:00
    Пропозиція Юлії Тимошенко до Президента із закликом «об’єднати зусилля і сформувати новий уряд» виглядає принаймні дивно, - вважає лідер фракції «Наша Україна» Микола Мартиненко. «Оскільки Президент та партія «Наша Україна» неодноразово зверталися до всіх політичних сил із пропозицією взяти участь у формуванні нового уряду – уряду прагматиків та професіоналів. Але, схоже, ми розуміємо зовсім різне під словами «об’єднання зусиль», - відзначив Микола Мартиненко. Про це повідомили в прес-службі Миколи Мартиненка.
     
    «Схоже, що Юлія Володимирівна прагне встигнути на «урядовий поїзд», оскільки у сесійній залі вже формується більшість щодо затвердження кандидатури Юрія Єханурова при її повторному поданні Президентом», - зазначив народний депутат.
     
    «Юлія Тимошенко пропонує квоти для своїх людей і формування «коаліційного уряду». Але це має бути уряд професіоналів, який працюватиме на економічний результат, а не на передвиборчий піар. Ми пропонуємо всім політичним силам надати кандидатури професіоналів, які здатні вивести економіку з передкризового стану та не займатимуться дешевим популізмом і демагогією», - наголосив лідер фракції «Наша Україна».
     
    За його словами, своє ставлення до концепції уряду професіоналів БЮТ та її союзники продемонстрували, відмовившись підтримати кандидатуру Юрія Єханурова на посаду глави уряду. «Ще раз підкреслюємо: ми готові вислухати всі пропозиції, однак, не виключаю, що певні застереження щодо морально-ділових якостей можуть виникнути стосовно певних представників команди Тимошенко. Зокрема, щодо таких представників оточення Юлії Тимошенко як, наприклад, Микола Томенко, Микола Гапочка, Олександр Абдуллін... Напевно, їх Юлія Володимирівна мала на увазі, коли пропонує Президенту спільно формувати уряд? Також бажано було б почути, чи виступає в даному разі Ю.Тимошенко від коаліції БЮТ-СДПУ(О), чи ми почуємо окремі пропозиції від СДПУ(О)?», - поцікавився Микола Мартиненко.
     
    Він також висловив щире захоплення акторськими талантами Юлії Тимошенко, але закликав її відкинути лицемірство та постійні згадки про нібито «єдність із Президентом». «З передвиборчих міркувань це, можливо, й виправдано. Але такі твердження Юлії Володимирівни мають стільки ж спільного з реальністю, як піар результатів діяльності Ю.Тимошенко на посаді прем’єра із реальним станом економіки», - відзначив Микола Мартиненко.
     
    ОГЛЯДАЧ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.