• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Заєць: Треба якнайшвидше сформувати новий уряд
    Опубликовано: 2005-09-21 16:14:00
    Якнайшвидше сформувати новий уряд закликав сьогодні, 21 вересня, з парламентської трибуни від імені фракції УНП перший заступник голови Української народної партії Іван Заєць.
     
    Як повідомила прес-служба УНП, І.Заєць наголосив, що “УНП не сприймає позиції, що новий уряд має бути технічним”. “Будь-який уряд є органом влади і вимоги до його формування та відповідальність за його діяльність мають бути такими, як і для будь-якого іншого, а при формуванні його складу принцип відокремлення бізнесу від влади має бути реалізований сповна. Винятків не повинно бути”, - підкреслив Іван Заєць. «Ми виступаємо за люстрацію кадрів, які заплямували себе на державних посадах», - наголосив він.
     
    Щодо принципів формування нового уряду, Іван Заєць підтвердив головні вимоги Української народної партії: «відокремлення бізнесу від влади має бути реалізований сповна»; «остаточному очищенні влади від людей, які дискредитували себе, завдають шкоди іміджу влади і держави»; «при владі мають бути політики, які є патріотами і професіоналами, для яких головним є забезпечення єдності нації шляхом узгодження інтересів всього суспільства».
     
    Він висловив вимогу УНП «посилити боротьбу з мафією і корупцією», для чого «якнайшвидше створити інституційний механізми», а також прийняти закон про Кабінет Міністрів, про Секретаріат Президента, тощо.
     
    Від імені УНП Іван Заєць ще раз звернувся до всіх учасників конфлікту – «зупинитися у своїй руйнівній діяльності, подумати про інтереси народу, про долю України».
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.