• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Катеринчук: Принцип кулуарного вирішення питань домінує в українській політиці
    Опубликовано: 2005-09-21 17:13:00
    "Вчорашнє неголосування за затвердження Прем'єр-міністра – це була штучно створена, спланована ситуація. Створили її сили, які під час президентських виборів цинічно діяли проти Віктора Ющенка, і на сьогоднішній день вони демонструють свої амбіції, організовуючи контрреволюційні процеси", - заявив народний депутат, член Президії Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Микола Катеринчук, повідомляє прес-служба «НСНУ».
     
    "Принцип кулуарного вирішення питань, на жаль, не відійшов у минуле, він домінує в українській політиці. Підстав для того, щоб не голосувати за Єханурова, виходячи з його професійних якостей, у депутатів не було. Тобто діяли інші фактори", - зауважив парламентарій.
     
    "Я думаю, що для окремих сил це є виборча стратегія – показати нібито слабкість Президента, його нездатність контролювати процеси. Я бачу тут технологічний прийом і "Партії регіонів", і деяких інших політичних сил", - вважає Микола Катеринчкук.
     
    На його думку, "зараз треба, щоб Президент рішуче почав втілювати план виходу з кризи".
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.