• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Партія "Трудова Україна" веде преговори з коаліцією "Трудовий союз"
    Опубликовано: 2005-09-29 09:52:00
    Політична партія "Трудова Україна" веде переговори з коаліцією "Трудовий союз" про умови об'єднання. Як повідомляє прес-служба "Трудової України" лідер партії Володимир Сівкович вважає, що платформою для об'єднання повинне стати "бажання побудувати сильну демократичну державу, у якому люди будуть контролювати влада, а влада буде піклуватися про добробут кожного".
     
    У заяві прес-служби відзначається також, що Сівкович скептично відноситься до призначення нового уряду.
     
    "Уряд і далі не є міцною коаліцією, що підтримується парламентською більшістю", - приводяться в заяві слова лідера партії.
     
    Зокрема відзначається, що партія "засуджує призначення в уряд колишнього закарпатського губернатора Віктора Балогу", а також "здивована переназначенням Романа Безсмертного".
     
    У свою чергу в заяві відзначається, що "Трудова Україна" вітає призначення Арсена Яценюка й Івана Соханя.
     
    "Трудова Україна" залишається в опозиції до уряду і влади, але буде сприяти будь-яким ініціативам уряду, спрямованим на зміцнення соціально-економічної стабільності в країні", - говориться в заяві.
     
    Інтерфакс-Україна


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.