• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сумщина: Відбувся семінар-нарада активістів Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-09-29 12:21:00
    Протягом тижня керівники Сумського регіонального відділення провели 6 нарад-семінарів, у яких взяли участь голови та активісти міських та районних організацій. Мета цих заходів: ознайомити керівників парторганізацій, обласний актив з баченням радою та виконкомом регіонального відділення основних напрямків роботи парторганізацій в сучасній ситуації, вислухати та узагальнити їх пропозиції, зауваження, точки зору щодо активізації партійної діяльності та підготовки до виборів 2006 року.

    Під час проведення кущових нарад-семінарів були розглянуті і кадрові питання. Відбулися консультації, обмін думками щодо кандидатур на посади голови обласного відділення та його заступників, внесення змін до складу ради та виконкому обласного відділення. Усі пропозиції будуть розглянуті напередодні II етапу VI конференції обласного відділення Партії, яка відбудеться 1 жовтня.
     
    Прес-служба Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.