• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Івано-Франківськ: Члени теріторіальної партії "Трудова Україна" підтримують Коновалюка
    Опубликовано: 2005-09-29 13:53:00
    Вчора в офісі обласного осередку партії "Трудова Україна" відбулася прес-конференція голови Івано-Франківської територіальної парторганізації Дмитра Бєляєва і його міського колеги Володимира Чорноуса. Темою для зустрічі було оприлюднення заяви про підтримку Володимира Коновалюка в обличчі лідера партії.

    Зокрема в заяві йдеться: "Ми, члени правління Івано-Франківської територіальної організації політичної партії "Трудова Україна", від імені всіх партійців "Трудової України" області заявляємо:

    - наша парторганізація підтримувала, підтримує і буде підтримувати єдиного легітимно обраного Лідера партії - Валерія Коновалюка"

    Також для сприяння партійній роботі обласний осередок закликав "всіх членів згуртуватися навколо обраного з'їздом Голови партії В. Коновалюка, заблокувати деструктивні дії групи, які ведуть до розколу партії"
     
    ifPortal.net


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.