• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Катеринчук: Ми за чесні правила гри в політиці
    Опубликовано: 2005-09-29 15:50:00
    "Я переконаний, що застосування владою адміністративного ресурсу є абсолютно безперспективним як з точки зору моралі, так і з точки зору технології самого виборчого процесу. Тому цинічні заяви стосовно того, що влада може опиратися на адмінресурс, є абсолютно безпідставними", – сказав екс-керівник юридичного департаменту виборчого штабу Віктора Ющенка, член Президії Ради партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Микола Катеринчук, коментуючи заяву, зроблену Олександром Турчиновим на прес-конференції в Києві. Про це йдеться у повідомленні, розповсюдженому прес-службою НСНУ.
     
    "Я, як людина, яка півтора року підготовки до виборчої кампанії безпосередньо займалася питанням боротьби з адмінресурсом, розумію і відчуваю необхідність відвертого діалогу про формат майбутніх виборів. А деяким політичним силам, які приєдналися до виборчого процесу буквально за місяць до першого туру, нічого про все це невідомо, тому вони намагаються заявляти речі, які не відповідають ні дійсності, ні жодним моральним принципам", - зазначив Микола Катеринчук.
     
    "Усе-таки колишніх "помаранчевих" не буває, і ми повинні не топтатися по тих цінностях, які у нас є, а дивитися вперед і шукати шляхи побудови вільних виборів, беручи на себе політичну відповідальність, а не намагатися заробляти собі сумнівне лідерство, висуваючи необгрунтовані звинувачення", - наголосив член Президії Ради "Нашої України".
     
    Микола Катеринчук підкреслив: "Ми – за чесні правила гри в політиці, за чесні змагання і чесну перемогу".
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.