• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • УРП "Собор" задовольнила заяву Матвієнка
    Опубликовано: 2005-09-30 17:29:00
    30 вересня об 11-00 відбулося засідання Центрального Проводу Української республіканської партії „Собор”, який задовольнив заяву Анатолія Матвієнка щодо складання повноважень голови УРП „Собор” та його виходу із лав партії.
     
    Члени Центрального Проводу наголосили, що УРП „Собор”, виконуючи свої союзницькі зобов’язання, взяті на себе під час формування Блоку Юлії Тимошенко у липні 2001 року, продовжує бачити своє місце в БЮТ як окрема політична сила, яка висловлює сподівання виборців – прихильників національно-демократичних поглядів.
     
    Партія переконана: нову державницьку демократичну проєвропейську більшість у Верховній Раді наступного скликання можна створити лише на основі політичних сил Віктора Ющенка і Юлії Тимошенко, тому УРП „Собор” робитиме все залежне від неї для досягнення політичного порозуміння між БЮТ і силою Віктора Ющенка, очищеної від корумпованих олігархів.
     
    Прес-служба УРП "Собор"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.