• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Нашоукраїнці" Дубенщини мобілізують селян
    Опубликовано: 2005-10-11 10:23:00
    Осередок партії "Народний Союз Наша Україна" в с. Озеряни Дубенського району на Рівненщині виступив з ініціативою проведення напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці благоустрою подвір'я місцевого Свято-Покровського храму. Активісти "Нашої України" висадили біля церкви понад 30 дерев – туї та саджанці декоративної горобини. Саджанці були безкоштовно надані Дубенським держлісгоспом.
     
    Як повідомив голова Дубенської районної організації партії Олександр Дехтярчук, акція в Озерянах проводилася в контексті спільних зусиль партійної організації, спрямованих на активізацію громадської ініціативи в селах району. На рахунку Дубенських "нашоукраїнців" – проведеня в ряді населених пунктів "Днів села", "Свята господаря", конкурсів у номінаціях "Кращий двір", "Кращі господарі", "Шановані люди села", а також організація відбудови силами місцевої громади стадіону в селі Підлужжя.
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.