• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Борис Беспалий: Гасло "Бандитам – тюрми!" залишається в силі
    Опубликовано: 2005-10-11 11:01:00
    "Гасло Помаранчевої революції "Бандитам – тюрми!" залишається в силі, його ніхто не відміняв, – заявив у бесіді з журналістами в понеділок член Президії Ради партії "“Народний Союз Наша Україна", народний депутат Борис Беспалий.
     
    "Свого часу депутати фракції "Наша Україна" пропонували, щоб амністія не поширювалася на статті 157, 158 та 159 Кримінального кодексу України. Проте профільний комітет, що його представляв народний депутат Андрій Шкіль (Блок Юлії Тимошенко) наполягав на протилежному, і прихильники такого рішення домоглися свого", - зазначив парламентрій.
     
    Разом із тим, Борис Беспалий наголосив: "Амністія – це не виправдання, а помилування людей, які визнали свою вину і просять їх не карати. І те, що, з ініціативи Януковича це внесено й до Меморандуму, означає, що він визнає порушення закону його командою і просить не карати порушників".
     
    "Окремо варто сказати про спекуляції деяких політиків навколо цієї амністії, зокрема з боку Блоку Юлії Тимошенко. Вони підтримали амністію щодо порушників виборчих законів так само, як голосували у справах Різака чи Колесникова", – відзначив народний депутат.
     
    Щодо інших порушень, що їх дехто намагається теж підвести під амністію, Борис Беспалий зауважив: "Статті 158 та 159 стосуються тільки тих, хто порушує виборче законодавство.
     
    Але ж під час виборів були й інші порушення – хуліганство, зловживання владою, було навіть убивство міліціонера. Це "самостійні" порушення закону, незалежно від того, вчинено їх на виборах чи поза ними. Тут ні про яку амністію взагалі не може бути й мови, як не може бути мови і про недоторканість депутатів місцевих рад, які порушили закон".
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.