• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Дніпропетровське БРАТСТВО пікетує метрополитен
    Опубликовано: 2005-10-11 11:18:00
    У Дніпропетровську відбулася акція протесту біля Управління міського метрополітену. В пікетуванні взяли участь працівники підприємства та активісти Дніпропетровського відділення БРАТСТВА.
     
    Керівництво не виконує своїх зобов’язань перед персоналом метрополітену: робітникам, що звільняються через отримані на виробництві травми, не виплачують жодних компенсацій. Навіть та жалюгідна зарплатня, яку отримують працівники метро, виплачується з великими затримками. Гроші вони отримують через банк „Ва-банк”, одним із засновників якого є син директора метрополітену Котлярова.
     
    Журналістам вдалося виявити ще один факт зловживання керівництва своїм становищем. В одній із шахт метрополітену, яка від початку призначалася для будівництва нової станції, влаштована комфортабельна сауна для міської еліти.
     
    Невдовзі після початку акції, до учасників вийшов перший заступник начальника метрополітену. Він заявив, що відтепер матеріальні компенсації виплачуватимуться під його особистим контролем.
     
    По факту ж незаконного використання будівельних шахт БРАТСТВО планує провести детальне журналістське розслідування.
     
    Дніпропетровське БРАТСТВО


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.