• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Народний Рух – сильний рух
    Опубликовано: 2005-10-11 11:37:00
    9 жовтня відбулися установчі збори обласної громадської організації „Федерація Національних богатирських ігор”. В них взяли участь спортсмени з Полтави, Кременчука, Диканьки та Карлівки. Присутніх привітала член проводу обласної організації Народного Руху України Ірина Пашко.
     
    Організацію було створено для задоволення спортивних, соціальних та культурних потреб молоді. Фундаторами стали місцеві рухівці Андрій Савельєв, Володимир Вовченко, Петро Баб’як. До речі, Володимир Вовченко є майстром спорту, чемпіоном і рекордсменом України з пауерліфтінгу. Саме його і було обрано головою Федерації Національних богатирських ігор. Заступником став Дмитро Ніжніченко, а секретарем – Оксана Гордієнко. До речі, ініціативна група (Вовченко, Савельєв, Ніжніченко) вже двічі проводила Богатирські ігри у Полтаві – 18 червня і 18 вересня цього року.
     
    Народний Рух України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.