• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У списках „Пори” не буде держслужбовців
    Опубликовано: 2005-10-11 14:47:00
    Скласти адекватні списки з членів партії до місцевих органів влади – основна тактика і завдання на цей час Львівської міської організації ГП «Пора» у передвиборчому процесі, – про це заявив сьогодні під час прес-конференції у Незалежному прес-центрі «Львівський вибір 2006» голова ЛМО ГП «Пора» Маркіян Іващишин.
     
    М.Іващишин запевнив, що весь процес формування партійного списку «Пори» відбуватиметься максимально прозоро. Кожен громадянин, який зацікавиться цим процесом, матиме змогу відвідувати усі без винятку засідання партійної організації. Це, за його словами, дуже важливо, зважаючи на те, що вперше вибори відбуватимуться за новим законодавством і вперше виборець «спілкуватиметься» не з окремими кандидатами в депутати, а з партійними програмами та піар-методами. «Якщо вдасться вдало пройти цей процес, то через півроку-рік «Пора» зможе довести тим людям, що за неї віддали свої голоси, конкретний результат», – зазначив М.Іващишин.
     
    Окрім того, М.Іващишин зазначив, що в «Порі» під час формування списків віддаватимуть перевагу особам, які не зайняті на державній службі, оскільки, на його переконання, держслужбовці не матимуть змоги повністю присвячувати свій час виконанню депутатських обов’язків.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.