• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Молоді "нашоукраїнці" пропонують уряду програму розвитку ф'ючерсного ринку
    Опубликовано: 2005-10-11 14:50:00
    Група молодих експертів з Київської обласної організації "Народного Союзу Наша Україна" – членів оргкомітету зі створення молодіжного крила партії – запропонувала Прем'єр-міністру України Юрію Єханурову розроблену своїми силами Програму розвитку ф'ючерсного ринку в Україні. Партійці стверджують, що впровадження проекту дозволить збільшити доходи бюджету на сотні мільйонів гривень щороку та створити прозорий сільськогосподарський ринок.
     
    "Ф’ючерсний ринок – це система, яка дає можливість страхувати товаровиробника від зміни цін, запобігти збиткам, яких він зазнає внаслідок того, що виготовляє продукцію та продає її за невідомою заздалегідь ціною, - розповідає лідер молодих партійців Київщини Іван Мєшков. – В Україні відсутній ринок ф’ючерсних торгів, який є об’єктивно необхідним для безпосередніх сільськогосподарських виробників. Його створення призведе до швидкого та ефективного розвитку сільського господарства, створення прозорого аграрного ринку".
     
    "Окрім цього, - зазначив Іван Мєшков, - реалізація програми зі створення ф'ючерсного ринку створить умови для додаткових надходжень до державного бюджету країни, надасть можливість для впровадження нових можливостей та інструментів у банківській та страховій діяльності, впровадження більш сучасних економічних продуктів і потужностей".
     
    На даний момент у рамках проекту уже завершується процес створення "Київської ф’ючерсної біржі". Основним напрямком її діяльності буде організація проведення біржових торгів з використанням ф’ючерсних контрактів як інструменту страхування фінансових ризиків.
     
    Розробники програми залучили до свого проекту низку провідних українських експертів та підприємств-виробників сільськогосподарської продукції, а також домовилися про співпрацю з трейдерськими фірмами, представниками російських бірж та відомими світовими брокерськими домами, акредитованими на Чікагській ф’ючерсній біржі.
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.