• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Безсмертний та Давидович провели селекторну нараду з питань складання списків виборців
    Опубликовано: 2005-10-11 16:24:00
    11 вересня віце-прем’єр-міністр України Роман Безсмертний та голова ЦВК Ярослав Давидович провели селекторну нараду щодо стану організації роботи центральних та місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування із складання загальних списків виборців. Роман Безсмертний повідомив, що “в усіх областях та районах утворено робочі групи, які складають списки виборців але в деяких населених пунктах ця робота навіть ще не починалася”. “Я б дав загальну оцінку цій роботі “задовільно”, але хочу звернутися до всіх регіонів і зробити поки що загальне зауваження, адже в деяких районах роботу провалено” – наголосив Роман Безсмертний.
     
    Також він сказав про те, що деякі робочі групи незабезпечені належними умовами для роботи - не мають приміщень, зв’язку, до складу групи входять менше ніж 3 необхідні оператори комп’ютерного набору, що значно уповільнює швидкість складання списків. Віце-прем’єр закликав учасників наради “не переписувати старі списки, оскільки вони давно не відповідають дійсності”. Основною проблемою в цьому питанні Роман Безсмертний назвав відсутність електронної бази даних в підрозділах Міністерства внутрішніх справ. Помилковим, на його думку, є й складання списків російською мовою, оскільки через це виникає чимало невідповідностей при перекладі. І це також унеможливлює використання списків. “Такого роду помилки, через які ми всі пройшли під час виборів Президента України, не можуть повторюватися” – сказав Роман Безсмертний. Він повідомив, що найближчим часом будуть заслухані звіти всіх керівників робочих груп щодо складання списків виборців.
     
    Урядовий портал


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.