• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Екс-голова Львівської міської організації „Батьківщини” Подляшецька планує вступити в НСНУ
    Опубликовано: 2005-10-11 18:01:00
    Екс-голова Львівської міської організації „Батьківщина” Емілія Подляшецька планує вступити в партію „Народний Союз Наша Україна”. Про це вона заявила на прес-конференції сьогодні.
     
    Щодо свого можливого вступу в НСНУ Подляшецька зазначила, що хоче допомогти президенту, який на своїй посаді всього півроку, а в партію „Батьківщина” не має наміру повертатися, бо там „проти неї застосовували репресії”.
     
    „Львівську „Батьківщину” замучили внутрішньополітичні розбори”, ― стверджує Емілія Подляшецька.
     
    „Це вже не та партія, в яку я вступала із самого початку. Бюро партії не розглядає жодного суспільно важливого питання. Тому я не хочу туди повертатися”, ― наголосила вона.
     
    Нагадаємо, що в червні 2005 року голові міської організації „Батьківщина” Емілії Подляшецькій, за рішенням обласного бюро, з ініціативи голова ЛОО ВО „ Батьківщина Іван Денькович, було виключено із партії.
     
    Основна причина, яку пояснили в бюро, за словами Подляшецької – це її участь в пікетуванні Кабміну 22 червня цього року. Сама Подляшецька заперечує цей факт, оскільки в цей період в неї були набагато важливіші проблеми, а саме хвороба а потім смерть рідного батька”.
     
    „Я переконана, що у Юлії Тимошенко, як зрештою і у Віктора Ющенка – одна й та ж проблема – неправильно підібране оточення, яке дезінформує своїх голів. Така ж ситуація склалася і зі мною. Я не брала участі в цьому пікеті, і не організовувала його”, ― наголосила вона.
     
    Емілія Подляшецька також зазначила, що сьогодні дуже багато членів „Батьківщини” розчарувалися в діяльності партії і переходять, або мають намір перейти в „ Пору”, УНП, Рух, „НСНУ” та інші партії. За її інформацією, близько 60 членів „ Батьківщини” вже вийшли із партії, а ще 100 ― планують вийти.
     
    Як повідомлялося, 27 червня на Бюро ЛОО ВО „Батьківщина” Емілію Подляшецьку було виключено з партії.
     
    „ВГОЛОС”
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.