• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Коментар І.Душина з приводу входження ЛПУ в Ліберальний блок
    Опубликовано: 2005-10-12 09:40:00
    У зв'язку з повідомленням у ЗМІ, про те, що в ЛПУ спростували інформацію про входження Ліберальної партії України в Ліберальний блок, прес-служба Ліберально-демократичної партії попросила лідера партії Ігоря Душина прокоментувати цю ситуацію:
     
    “На прес-конференції, що проходила в агентстві УНІАН, був присутній не тільки Петро Циганко, а і велика частина політради партії, що має право діяти і виражати свою позицію. Але це все не настільки важливо. Ми не втручаємося у внутрішні проблеми наших партнерів по блоку, а працюємо у повній відповідності з наміченим планом дій. Про це ELCOMART Выборы 2006 повідомила прес-служба ЛДПУ.
     
    Нещодавно під патронатом Ліберального блоку Інститут Лібералізму провів економічну конференцію, на якій ведучі економісти країни обговорювали перспективи лібералізації економіки України. Розмова вийшла дуже цікавою і змістовною. Думаю, він допоможе партіям, що входять у блок, упритул підійти до розробки загальної економічної частини програми.
     
    Продовжується оголошений блоком конкурс на кращий слоган. З першою сімкою переможців можна буде познайомитися вже найближчими днями на рекламних бігбордах. Ми розвертаємо мережу пізнавальних і комерційних проектів для журналістів і менеджерів, що хочуть заробити у виборчій кампанії. Для користувачів Інтернет відкритий сайт „Ліберальний креатив”, де журналісти можуть запропонувати і продати свої публікації на ліберальну тематику.
     
    Тобто, що я хочу сказати: Ми працюємо, і зупинити просування Ліберального блоку не зможуть ніякі внутрішньопартійні непорозуміння в одній партії, що входить у блок. Ми не втручалися і не будемо втручатися у внутрішньопартійне життя своїх партнерів. Ми ще до оголошення блоку домовилися про те, що він створюється тільки для участі в парламентських виборах і не зв'язує нікого зобов'язаннями на регіональному рівні. Сьогодні багато партій із зацікавленістю відносяться до можливості стати частиною ліберального блоку, і це симптоматично. Війна брендів не обіцяє Україні позитивних змін. Прийшов час вибирати шлях розвитку країни і ми створили блок саме для цієї мети.
     
    У нас багато партій і політиків, що вважають себе ліберальними. Вони готові на час виборів згадати свою назву і дістати із сейфу гасла. Не рік і не два назад, а саме перед виборами, вони починають вирішувати внутрішньопартійні проблеми і змінювати керівництво. Я вже не один раз говорив, що проблеми внутрішньопартійної демократії будуть визначати політичні перспективи партій. Ліберальні демократи вже пройшли цей шлях, тому ми сьогодні не боїмося формувати ліберальний блок. Ми стабільні, у нас немає скандалів і розбирань, ми ефективно здійснюємо свої програми і дуже хочемо, щоб наші партнери з різних партій і рухів визначили свої пріоритети під час виборчої кампанії. Вибори покажуть, хто є хто і що для кого - ціль.
     
    Для нас ідея просування ліберальних цінностей пріоритетна в усьому. Ми переконані, що людину треба поставити над державою і змусити державу працювати в інтересах громадянина. Важливіше цієї задачі для ліберальної політичної еліти сьогодні не може бути. Заради неї ми створюємо ліберальний блок. І ми в будь-якому випадку будемо йти блоком на вибори. В його склад увійдуть кілька партій, з якими ми досягли визначених домовленостей. І ми впевнені, що ліберали, для яких майбутня виборча кампанія є іспитом на зрілість, його здадуть гідно”.
     
    ELCOMART Выборы 2006


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.