• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • УНП підсумовує акцію “Вимагай справедливості! Воякам УПА – статус учасників національно-визвольної боротьби”
    Опубликовано: 2005-10-12 12:19:00
    13 жовтня 2005 року об 11 годині, біля Львівської обласної адміністрації Львівська обласна організація Української народної партії проведе Народне віче “Вимагай справедливості! Воякам УПА – статус учасників національно-визвольної боротьби”, приурочене Дню заснування УПА, який традиційно відзначають 14 жовтня у день Пресвятої Покрови. Після Народного віча у Міському палаці Культури імені Гната Хоткевича о 15 годині УНП організовує святковий концерт з нагоди 63 річниці УПА.
     
    Ветерани УПА, а також чимало львів’ян та мешканців області долучилися до збору підписів за надання УПА статусу учасників національно-визвольної боротьби за незалежність України. З понад 1 мільйона підписів, зібраних УНП за визнання УПА по всій Україні, Львівщина зібрала понад 300 тисяч підписів. Підписні листи, а також звернення Народного віча до Президента України Віктора Ющенка, будуть передані голові Львівської обласної адміністрації Петрові Олійнику 13 жовтня.
     
    До 14 жовтня представники УНП відвідають кожного ветерана УПА, який проживає у Львові, і вручать їм святкові подарунки – загалом понад 900. До акції та формування святкових подарунків ветеранам долучилися ВАТ “Львівхолод”, СП “Галка” та видавництво “Червона Калина”.
     
    Українська народна партія


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.