• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • УНП не бачить себе у передвиборчому блоці «Наша Україна»
    Опубликовано: 2005-10-12 15:00:00
    Українська народна партія не бачить себе у передвиборчому блоці «Наша Україна» через відсутність гарантій та ідеологічного обличчя майбутнього об’єднання. Про це Західній інформаційній корпорації повідомив народний депутат України, заступник голови УНП, уповноважений фракції УНП Верховної Ради України, голова ЛОО УНП Олекса Гудима.
     
    «УНП остаточно визначиться з політичним форматом своєї участі у виборах 2006 року до 1 листопада. Незважаючи на запрошення до участі в блоці «Наша Україна», УНП не отримала запевнення того, яким буде ідеологічне обличчя майбутнього блоку», – наголосив О.Гудима.
     
    Він підкреслив, що вимогою УНП є також неучасть у майбутньому блоці «Наша Україна» одіозних фігур, які замішані у масштабних корупційних скандалах. «Ми сьогодні не отримали жодних гарантій того, що ці особистості не будуть фігурувати у партійному списку блоку «Наша Україна». Я не хочу називати ці прізвища: вони фігурують щодня з екранів телебачення, радіо ефіру та газетних шпальт», – наголосив народний депутат.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.