• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Закарпатті вже склали списки виборців
    Опубликовано: 2005-10-12 15:18:00
    У Закарпатській області списки виборців уже склали, і скоро почнуть їх уточнювати. Як повідомили 12 жовтня Західній інформаційній корпорації у прес-службі ОДА, Закарпаття на сто відсотків завершило складання загальних списків виборців.
     
    Прес-служба інформує, що 11 листопада відбулася урядова селекторна нарада з питань підготовки до проведення виборів у березні 2006 року. Це вже друге таке зібрання за останній час. І якщо на першому йшлося про організацію початкового етапу складання списків, то зараз підводилися перші підсумки діяльності робочих груп обліку виборців.
     
    Голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович повідомив, що за інформацією, наданою з області, Закарпаття на сто відсотків завершило складання загальних списків виборців. Також область увійшла до шістки регіонів, котрі вже подали на затвердження до Києва кошториси на проведення виборів. Щоправда всі шість подань ще відправили назад на доопрацювання.
     
    Зараз, за словами Ярослава Давидовича, вже час говорити про наступний етап діяльності робочих груп – ознайомлення громадян зі списками, їх уточнення та перевірка, що розпочнеться 1 листопада і завершиться у січні наступного року.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.