• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Арсен Василів не віддає реєстраційні та інші документи «Батьківщини молодої»
    Опубликовано: 2005-10-12 15:21:00
    «Реєстраційні та інші документи «Батьківщини молодої» я не віддаю через те, що вважаю проведену 3 жовтня раду представників нелегітимною», – зазначив кореспонденту Західної інформаційної корпорації колишній в.о. голови ЛОМО «Батьківщина молода» Арсен Василів.
     
    Він вважає, що під час ради не було елементарно дотримано норми положень статуту організації. «По-перше, мене, як керівника організації, не запросили на ці збори, де я, за логікою речей, мав би звітувати за час своєї діяльності. Мені телефоном просто заявили, щоби я навіть і не думав там з’являтися, оскільки мене все одно не пустять. Тобто, без розпуску попереднього правління було обрано голову «молодіжки» та членів нового правління, що є порушенням регламенту. Відтак, ці люди, на моє переконання, є нелегітимними керівниками», – наголосив Арсен Василів.
     
    Він заявив, що на зборах, які за його словами, були «суцільною фікцією», вилили чимало бруду на нього та інших членів організації. «Тепер я чекаю ще й вибачень. Якщо Лаврецька скаржиться на мою непослідовність, то раджу їй звернутися до суду. Але в який спосіб вона думає доводити свою легітимність і право на реєстраційні документи «Батьківщини молодої», я не знаю», – резюмував Арсен Василів.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.