• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Піскун зобов'язав СБУ встановити замовників втручання в роботу ЦВК
    Опубликовано: 2005-10-12 15:41:00
    Цього тижня Генеральна прокуратура України направила доручення Службі безпеки України встановити протягом місяця замовників втручання у роботу сервера Центральної виборчої комісії України під час президентських виборів 2004 року.
     
    Про це повідомив генеральний прокурор України Святослав Піскун сьогодні у Києві під час зустрічі з представниками партії "Пора" у присутності журналістів.
     
    "По цій справі, - сказав Піскун, - ми провели дві оперативні наради з керівниками правоохоронних органів і дали доручення СБУ встановити, хто був організатором цього злочину. Термін виконання цього доручення – місяць".
     
    За його словами, у дорученні СБУ поставлені конкретні завдання.
     
    Крім того, Піскун зазначив, що правоохоронні органи і Генпрокуратура, зокрема, уже повинні були завершити розслідування цієї справи, але "прокурори вивчили цю справу і з'ясували, що вона розслідувана неповно і не встановлено замовника цього дійства".
     
    Як сказав Піскун, звичайно, можна передати справу до суду і таким чином покарати лише ту особу, яка безпосередньо "натискувала кнопки". Але це, на переконання генпрокурора, буде "неправильно перед громадянами України".
     
    ELCOMART Выборы 2006


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.