• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Костенко піде на вибори з українськими фермерами
    Опубликовано: 2005-10-12 15:47:00
    Українська народна партія і Асоціація фермерів і приватних землевласників України підписали проект угоди про співпрацю. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН голова УНП Юрій Костенко.
     
    За словами Костенка, сторони домовилися про спільну діяльність на парламентських виборах 2006 року.
     
    За його словами, УНП і АФЗУ мають намір спільно погоджувати кандидатури на різні рівні влади, починаючи з голів сільських рад до кандидатур народних депутатів України.
     
    За словами Костенка, документ передбачає діяльність у сферах бюджетного, податкового, земельного, лісового і водного законодавства, розробку нової аграрної політики.
     
    Костенко сказав, що зараз УНП веде переговорний процес з усіма політичними партіями, які мають однакові з ними принципи, в першу чергу, з партією "Собор", Народним рухом України, Конгресом українських націоналістів. "На сьогоднішній день ближча до нас за ідеями партія "Собор", - зазначив Костенко.
     
    ELCOMART Выборы 2006


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.