• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Замах на ялтинського мера пов'язують з майбутніми виборами
    Опубликовано: 2005-10-12 16:30:00
    Прокурор Ялти Ростислав Процик не виключає, що замах на виконуючого обов'язки мера Ялти Олександра Чабанова пов'язаний з майбутніми виборами.

    Прокурор повідомив, що зараз правоохоронними органами відпрацьовуються всі можливі версії цього замаху, але, згідно з основними, замах пов'язаний або з діяльністю Чабанова на посаді в.о. мера Ялти, або з майбутніми виборами.

    За словами Процика, на даний момент розслідуванням замаху на Чабанова займається оперативно-слідча група, до складу якої ввійшли співробітники прокуратури Ялти, Автономної Республіки Крим і ряду підрозділів міліції, зокрема управління по боротьбі з організованою злочинністю.

    "Безпосередньо у скоєнні злочину брала участь одна людина, але в його підготовці, очевидно, були задіяні й інші люди", - пояснив Процик, зазначивши, що на даний момент особу нападаючого поки що встановити не вдалося.

    Прокурор так само уточнив, що після замаху, який був скоєно на Чабанова ввечері у дворі його приватного будинку, в.о. мера Ялти було доставлено до лікарні.

    "Його прооперували, і зараз він продовжує перебувати в лікувальній установі під охороною. Правоохоронними органами так само вжито заходів для охорони членів його сім'ї”, - розповів прокурор.
     
    ELCOMART Выборы 2006



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.