• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Шурма: Закон про вибори не відповідає вимогам демократичної держави
    Опубликовано: 2005-10-12 16:48:00
    Закон України "Про вибори народних депутатів", зокрема статті 68, 69 та 70, не відповідають вимогам демократичної держави, наголосив під час круглого столу заступник Голови СДПУ(О) народний депутат Ігор Шурма.
     
    "Те, що відбувається сьогодні в українських ЗМІ, не вписується в жодні канони демократичної держави. Власне, присутність цих статей в Законі говорить про те, що засоби масової інформації, як ніколи, майже за 15 років існування нашої держави, ризикують стати "ручними", — сказав нардеп.
     
    "Але вихід із цього положення є. Владі необхідно запровадити Мораторій на ротацію у керівництві місцевих засобів масової інформації, — щоб не було спокуси призначати головних редакторів, лояльних до влади. Крім того, влада не повинна діяти так цинічно, скажімо, як це відбувається сьогодні з каналом НТН, "Першим національним" та іншими ЗМІ",— впевнений Ігор Шурма.
     
    "Змін можна чекати лише після того, коли буде нанесено больовий удар журналістиці", — сказав заступник лідера СДПУ(О).
     
    Прес-служба СДПУ(О)


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.