• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Донеччина: Цікавість до СДПУ(О) росте завдяки діяльності її активістів
    Опубликовано: 2005-10-12 16:54:00
    Вчора у місті Часів Яр Донецької області відбулася презентація первинної партійної організації СДПУ(О).
     
    На ринковому майдані міста члени партійного комітету в уніформі з партійною символікою і прапорами роздавали жителям міста партійні газети "Наша газета +" і "Донецький соціал-демократ", розповсюджували листівки з Заявою СДПУ(О) з приводу політичного кризису в країні, з виступом Л. Кравчука у Верховній Раді 07.09.2005 року, пояснюючи громадянам політичну ситуацію в країні і позицію партії по цьому питанню.
     
    Жителі міста з великим зацікавленням брали агітаційний матеріал, просячи і надалі їх інформувати про те, що відбувається. Вони захоплено спілкувалися з партійними активістами, розповідаючи про свої проблеми і проблеми міста, задавали багато питань. Деякі з них було записано для представників влади під час офіційних зустрічей, які будуть проведені на наступному тижні в Солідарі та Артемівську.
     
    Наталія Лук’янюк, прес-служба СДПУ(О)


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.