• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівщина: Відбулося засідання Ради обласного відділення Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-10-12 17:13:00
    На майбутніх виборах депутатів до Верховної Ради та органів місцевого самоврядування Львівське обласне відділення Партії регіонів делегуватиме своїх представників в районні, міські та обласну ради. Щоб досягти позитивного результату, необхідно і надалі формувати на Львівщині позитивний імідж Партії регіонів, при формуванні списку кандидатів робити ставку на яскраві особистості, а виборчу кампанію проводити толерантно, з обов’язковим врахуванням місцевих електоральних особливостей. Про це, зокрема, заявив на черговому засіданні Ради обласної організації регіоналів її керівник О.Радзієвський.
     
    Він також підкреслив, що в умовах соціально-економічної та політичної кризи, яку переживає сьогодні Львівщина, коли місцевий політикум роздирають протиріччя, в процесі майбутніх виборчих перегонів необхідно демонструвати людям не тільки переваги конкретної програми, а й рішучість до встановлення в області атмосфери злагоди та стабільності. В нинішніх умовах, наголосив О.Радзієвський, Партія регіонів могла б взяти на себе роль об’єднавчої сили, своєрідного політичного миротворця. За умови, звичайно, коли б на таку пропозицію пристали нинішні провідні політичні сили регіону.
     
    На засіданні Ради, члени якої розглянули стан підготовки до майбутньої виборчої кампанії, також виступив народний депутат України, куратор Львівської області від фракції „Регіони України” П.Писарчук. Він, зокрема, підкреслив, що нинішня політична ситуація в країні є сприятливою для опозиційних сил – багато людей розчаровуються в діяльності нинішньої влади. На його переконання, у неї не має потенціалу, аби за час, який залишився до виборів, таку критичну ситуацію вона була б здатна виправити. За словами П.Писарчука, вже сьогодні необхідно визначити основні напрямки виборчої кампанії, на реалізацію яких і слід направити всі інтелектуальні та моральні ресурси. З тим, аби кандидати від Партії регіонів отримали мандати депутатів всіх рівнів влади і змогли сформувати у них свої фракції. Що стосується виборів до парламенту, то, на думку народного депутата, треба зробити все можливе, щоб наші представники отримали в ньому максимум мандатів. Він також висловив припущення, що в майбутній Верховній Раді парламентську більшість можуть скласти представники Партії регіонів, НСНУ та Народної партії України. Вірогідно, саме ці політичні сили і сформують коаліцію, яка обере майбутніх главу уряду та спікера.
     
    Прес-служба Львівського регіонального відділення Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.