• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Депутати місцевих рад від Луганської „ПОРИ” відмовляються від недоторканності
    Опубликовано: 2005-10-17 09:42:00
    Депутати місцевих рад Віталій Серпокрилов, В'ячеслав Серпокрилов (Червоногвардійська селищна Рада) і Михайло Іглин (Петрівська міська Рада), що входять у Політраду Луганської обласної організації Громадянської партії "ПОРА", довели свою готовність відповідати перед законом - написали заяви на ім'я Президента України Віктора Ющенко, у яких вони привселюдно відмовляються від недоторканності, набутої у зв'язку з підписанням Президентом Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про статус депутатів місцевих рад ". Про це вони повідомили на сьогоднішній прес-конференції в офісі ЛОО ГП "ПОРА".
     
    "ПОРА" вважає що цей закон порушує Конституцію України, суперечить принципам соціальної справедливості, сприяє криміналізації влади і покриває злочинність в Україні", - коментує своє рішення член Політради ЛОО ГП "ПОРА" В'ячеслав Серпокрилов.
     
    За словами Михайла Іглина, "даний закон приведе до практичної деградації державної влади і місцевого самоврядування через засилля корупції і фактичної відсутності механізмів боротьби з нею. Існує загроза того, що в органи місцевого самоврядування прийдуть "нечисті" люди, які будуть прикриватися депутатською недоторканністю для продовження своєї злочинної діяльності".
      
    Прес-секретар Луганської
    обласної організації ГП  «ПОРА»


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.