• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Заява про об’єднання зусиль у справі формування Українського Національного Блоку
    Опубликовано: 2005-10-17 12:00:00
    Вереснева політична криза та подальший розвиток політичних процесів в Україні оголили тенденції, що є загрозливими для стабільності і добробуту українського суспільства та національній сутності Української держави.
     
    У період кучмізму на програбуванні національних статків України, піку своєї могутності набули олігархічні фінансово-політичні угрупування. Сьогодні вони вирішально впливають на процес формування основних суб’єктів виборчого процесу 2006 року.
     
    Політичні партії, що є їхнім прикриттям у боротьбі за опанування, втримання та використання влади, витискають на маргінес політичного життя партії національно-демократичного спрямування, які, від часу оголошення незалежності, формували політичне обличчя українського суспільства. Провідники останніх, переймаючись задоволенням власних політичних амбіцій, не організовують очолювані партії на спротив таким тенденціям, і, тим самим, піддають загрозі не тільки партійні, але й національні інтереси.
     
    Опановуючи центральні органи влади в Українській державі, олігархічні партії, прикриваючись інтересами українського суспільства, весь політичний процес зводять до боротьби за переділ сфер політичного впливу, а відтак – за переділ українського національного багатства. При цьому ігноруються інтереси української нації в політичній, економічній та культурній сфері. Це веде до подальшого зубожіння українського народу, посилення процесів русифікації та глобалістичного впливу на розмивання основ української культурної ідентичності. Попри збереження зовнішніх національних атрибутів, Українська держава втрачає свою національну сутність і перестає виконувати роль захисника інтересів титульної української нації.
     
    Український організований націоналізм завжди стояв на сторожі інтересів Української нації. Зважаючи на загрози, які постали перед нею сьогодні, в період становлення незалежної Української держави, Конгрес Українських Націоналістів, Організація Українських Націоналістів з-під стягу Степана Бандери, Організація Українських Націоналістів з-під стягу Андрія Мельника заявляють про об’єднання зусиль у справі формування Українського Національного Блоку.

     Закликаємо до об’єднання всі здорові українські національно-демократичні сили. Нехай на противагу старим образам та непорозумінням нас єднає прагнення розбудувати міцну, заможну і справедливу Українську Національну Державу! І хай допоможе нам у цьому Господь Бог!
     
    Слава Україні!        Героям Слава!

    Голова Проводу КУН Олексій Івченко                
    Голова Проводу ОУН(р) Андрій Гайдамака 
    Голова Проводу ОУН(м) Микола Плав’юк
      
    Конгрес Українських Націоналістів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.