• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ВО „Свобода” вимагає розслідувати інциндент, що стався 15 жовтня у Києві
    Опубликовано: 2005-10-17 12:55:00
    Всеукраїнське об'єднання „Свобода” наполягає на проведенні всебічного розслідування інциденту, що стався у Києві 15 жовтня під час святкування 63-ї річниці з дня створення УПА. Про це повідомили у прес-центрі ВО „Свобода”.
     
    Подаємо текст повідомлення повністю.
     
    «Всеукраїнське об'єднання „Свобода” обурене провокаційними діями промосковських шовіністичних політичних сил 15 жовтня у Києві під час святкування 63-ї річниці з дня створення УПА. Тоді колишні комуністичні загарбники, карателі-енкаведисти, комуно-фашисти російського шовініста Лімонова та представники ПСПУ Вітренко за аморфних дій влади перешкодили офіційній ході колони ветеранів ОУН-УПА по Хрещатику. Окрім цього, озвірілі шовіністи спровокували кілька сутичок, у яких могли постраждали учасники ходи.
     
    Вимагаємо від Президента України Віктора Ющенка припинити загравати з купкою українофобів і виконати головну обіцянку Майдану – підписати указ про визнання ОУН-УПА воюючою стороною у Другій світовій війні.
     
    Наполягаємо на проведенні всебічного розслідування даного інциденту та покаранні за злочинну недбалість представників київської влади.
     
    Також вимагаємо оприлюднити та покарати реальних замовників та виконавців провокації проти українських героїв».
     
    ІА „Гаряча Лінія”


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.