• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Волинська «Пора» розпочала збір підписів за відміну депутатської недоторканості
    Опубликовано: 2005-10-17 12:57:00
    Цими вихідними активісти «Пори» виставили в центрі Луцька агітаційний намет і розпочали збір підписів за відміну депутатської недоторканості для депутатів місцевих рад, – повідомив 17 жовтня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    За словами голови Волинської облорганізації політичної партії «Пора», депутата Луцької міської ради Антона Сосновського, початку збору підписів передувала відмова від депутатської недоторканості трьох активістів «Пори».
     
    10 жовтня Антон Сосновський, депутат Черкаської міськради Павло Карась та депутат Львівської міськради Віталій Загайний звернулися з листом до Президента, в якому відмовляються від такого привілею, як депутатська недоторканість, оскільки їм «вона не потрібна».
     
    Відповідні листи «пористи» направили також прокурорам міст за місцем свого проживання.
     
    Зібрані підписи за відміну депутатської недоторканості для депутатів місцевих рад активісти «Пори» збираються через місяць вручити Президенту України Віктору Ющенку та спікеру парламенту Володимиру Литвину.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.